Leveringsvoorwaarden

Met een klik op “versturen en betalen” verplicht u zich tot afname van de door u aangegeven concerten, masterclasses, workshops, concours en andere programmaonderdelen bij de Stichting Twents Gitaarfestival voor de in het bestelformulier aangegeven prijs. Workshops en concoursen zijn geprogrammeerd op een specifiek tijdstip of binnen een bepaalde periode en kunnen niet verplaatst worden. Aangezien masterclasses veelal gedurende meerdere dagen worden gegeven, roosteren wij aanvragen in op basis van beschikbaarheid. Als het moment waarop u bent ingeroosterd u niet uitkomt kunt u per email aan twentsgitaarfestival@gmail.com een ander tijdstip aanvragen. U kunt er echter geen aanspraak op maken dat uw verzoek wordt gehonoreerd.

Zodra uw aanmelding en betaling is ontvangen verplicht de Stichting Twents Gitaarfestival zich tot levering van de vastgelegde bestellingen. U kunt uw bestelling tot 14 dagen voor het festival kosteloos annuleren door een email te sturen naar twentsgitaarfestival@gmail.com. Het door u betaalde bedrag wordt dan zo snel mogelijk gerestitueerd.

Betaling

De betaling wordt door Mollie.com verwerkt. U treft hier de meest gangbare betalingsmogelijkheden zoals o.a. IDEAL, Creditkaart en Pay Pal. Nadat uw betaling is verwerkt ontvangt u een email met uw aanmeldingen de status van uw betaling. Zodra wij uw gegevens hebben verwerkt sturen wij u de definitieve rekening als PDF-document.

Nederlands recht

Op alle voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. De bevoegde rechtbank is Nederland.